Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TELEORMAN: Fostul prefect Teodor Niţulescu s-a trezit cu mascaţii pe cap! Vezi ce acuzaţii i se aduc!

TELEORMAN: Fostul prefect Teodor Niţulescu s-a trezit cu mascaţii pe cap! Vezi ce acuzaţii i se aduc! 

Foto: ziarulmara.ro

Procurorii DNA au efectuat astăzi percheziţii la domiciliul şi firmele copreşedintelui PNL Teleorman – Teodor Niţulescu, fost prefect al judeţului. De asemenea, anchetatorii au descins şi la Spitalul TBC din Roşiori de Vedea, precum şi la primăriile din Vedea şi Stejaru. Totodată, s-au efectuat percehziţii şi la firma omului de afaceri Eugen Pîrvulescu, de asemenea PNL-ist de frunte.

„Au fost nişte percheziţii pentru unele contracte din 2010. Este o procedură legală. Au ridicat documente, ce au considerat important şi au plecat. Oamenii au venit în baza unui mandat de percheziţie şi au cerut ce îi interesa, au luat şi au plecat. Nu mi s-a adus la cunoştinţă nicio acuzaţie”, a declarat Teodor Niţulescu – citat de Adevărul.

De altfel, fostul prefect al judeţului Teleorman a fost acuzat, în 2012, că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada februarie – octombrie 2011, întrucât a deţinut şi calitatea de asociat unic la o soc ietate comercială. Potrivit comunicatului de presă emis de Agenţia Naţională de Integritate la vremea respectivă, cu privire la Teodor Niţulescu existau şi indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de conflict de interese şi a unor fapte de corupţie, întrucât a participat, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la luarea deciziei privind alocarea fondurilor pentru deszăpezirea drumurilor către firma Venus Mob SRL, societate în care fiii fostului prefect – Niţulescu Iulian Mihai şi Niţulescu Radu Codruţ deţin calitatea de asociat şi administrator.

Copreşedintele PNL Teleorman a mai fost implicat în trecut şi în scandalul privind achiziţia de mobilier la Spitalul TBC Roşiori de Vede, prin firma soţiei fostului prefect Niţulescu. S-a spus atunci că unitatea medicală a achiziţionat la suprapreţ canapele extensibile, fotolii, scaune şi coşuri de gunoi. La momentul respectiv, Teodor Niţulescu a negat toate acuzaţiile.

Adaugă un Comentariu

*