Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Frate şi soră cu handicap locomotor au ars de vii în interiorul casei cuprinsă de flăcări. FOTO

TELEORMAN: Frate şi soră cu handicap locomotor au ars de vii în interiorul casei cuprinsă de flăcări. FOTO 

pompieri teleorman 2

Tragedie, aseară, în municipiul Turnu Măgurele! Două persoane cu handicap locomotor, frate şi soră, au ars de vii într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa. Focul a fost anunţat la 112 în jurul orei 21:00. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri şi unul de paramedici, însă flăcările cuprinseseră deja 70% din imobil. Mai mult, exista şi riscul propagării la anexele învecinate.

Incendiul a fost stins după aproape două ore. Din păcate, cei doi fraţi, în vârstă de 56 şi 53 de ani, nu au putut fi salvaţi, fiind găsiţi carbonizaţi în interiorul locuinţei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că acesta a izbucnit din vina unei sobe metalice, ce era amplasată necorespunzător lângă materialele combustibile.

Au ars ori au fost distruse două paturi, o masă și două scaune din lemn, mai multe articole de îmbrăcăminte, un covor, mobilierul și tâmplăria de la două camere de locuit, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 5.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 10.000 de lei.

pompieri teleorman 3 pompieri teleorman 1

Adaugă un Comentariu

*