Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Prăpădul de după furtună: zeci de copaci smulşi din rădăcini, maşini distruse, cabluri rupte

TELEORMAN: Prăpădul de după furtună: zeci de copaci smulşi din rădăcini, maşini distruse, cabluri rupte 

Foto: adevarul.ro

Furtuna care s-a abătut aseară asupra municipiului Alexandria a făcut ravagii. Rafalele puternice de vânt au smuls copaci din rădăcină sau au rupt crengi care au acoperit carosabilul. N-au scăpat de furia vântului nici acoperişurile de bloc. Rafalele au smuls ţigle din acoperiş, punând în pericol autoturismele parcate în apropiere, scrie Adevărul.

Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

Un copac a căzut pe strada Independenţei, în apropierea Catedralei ” Sf. Alexandru”. Un incident asemănător s-a petrecut chiar peste drum de Primăria Alexandria, pe strada Ion Creangă. În alte câteva cartiere, au căzut crengi din copaci şi cabluri electrice, acoperind şoselele. Cel puţin trei maşini au fost avariate după ce ţigle din acoperiş au aterizat pe parbriz sau pe caroserie.

”În urma furtunii  avem mai multe intervenţii şi anume pe strada Ion , în dreptul  Primariei un copac cazut , pe strada Cuza Voda salcie cazută, strada Carpaţi, Dunarii cu Tudor Vladimirescu. În zona blocului 606 avem un acoperiş cazut, în zona Catedralei un pom cazut, în zona 800, C-tin Brâncoveanu. Mai avem cabluri de curent electric căzute în zona Brâncoveanu, Direcţia Agricolă si la Catedrală. Intervenim cu trei tractoare si un număr de 50 de persoane.Vom încerca să degajam caile de acces”, a declarat Mioara Toţe, directorul ADP din cadrul Primăriei Alexandria.

Furtuna a pus la pământ copaci şi pe câteva drumuri judeţene, acestea fiind temporar blocate. Pompierii au intervenit pentru eliberarea carosabilului.

Adaugă un Comentariu

*