Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Incendiu în Gara Videle! Un vagon cisternă a luat foc din cauza unor muncitori. FOTO

TELEORMAN: Incendiu în Gara Videle! Un vagon cisternă a luat foc din cauza unor muncitori. FOTO 

incendiu vagon cisterna 5

Alarma s-a dat la ora 10:35. Un vagon cisternă, aflat în Gara CFR Videle, la aproximativ 2 km de peronul pentru călători, a luat foc. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, respectiv 12 militari, care au luptat cu flăcările timp de 45 de minute, salvând bunuri de peste 300.000 de lei.

Potrivit căpitanului Adrian Gelu Dragomir – purtător de cuvânt ISU Teleorman, exista pericolul ca focul să se extindă la alte vagoane cisternă aflate în apropiere, însă viaţa călătorilor cu trenul nu a fost pusă în pericol.

„Evenimentul s-a produs din vina unor muncitori care au efectuat lucrări de tăiere prin sudură la vagonul cisternă, fără a respecta normele de protecție. Vagonul incendiat avea resturi de păcură depuse în interior, favorizând aprinderea focului”, precizează cpt. Gelu Dragomir.

incendiu vagon cisterna 7 incendiu vagon cisterna 6 incendiu vagon cisterna 4 incendiu vagon cisterna 3 incendiu vagon cisterna 2 incendiu vagon cisterna 1

Adaugă un Comentariu

*