Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: La un pas de moarte, fiindcă nu a stins ţigara când s-a băgat în pat!

TELEORMAN: La un pas de moarte, fiindcă nu a stins ţigara când s-a băgat în pat! 

Foto: observator.ro

Un bărbat de 59 de ani din comuna Bragadiru, judeţul Teleorman, a văzut moartea cu ochii, după ce a adormit cu ţigara aprinsă. Spre dimineaţă, camera a fost cuprinsă de flăcări, la faţa locului fiind solicitaţi să intervină pompierii din Zimnicea.
Din fericire, proprietarul, care s-a ales cu arsuri de gradul II pe suprafaţa corpului, a reuşit să iasă din încăpere înainte să fie prea târziu. După ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, omul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Alexandria. Incendiul a fost stins înainte să distrugă întreaga locuinţă.

În alt colţ al judeţului, în satul Călugăru, comuna Botoroaga, o casă a devenit de nelocuit din cauza unei defecţiuni la aragaz, lăsându-l pe proprietar fără acoperiş deasupra capului, acum când vremea a devenit neprielnică. Noroc că nu s-au înregistrat şi victime omeneşti, având în vedere că focul a fost observat cu întârziere! Cele două echipaje de pompieri sosite la faţa locului au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul în stadiul în care a fost găsit, evitând producerea de pagube materiale suplimentare, valoarea bunurilor salvate fiind apreciată la suma de 75.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, pompierii teleormăneni au fost solicitaţi să intervină şi în judeţul Olt, în comuna Giuvăreşti, acolo unde persoane rămase încă necunoscute au provocat un incendiu în gospodăria unui localnic. Incendiul se manifesta la o magazie, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, la acoperişul locuinţei, realizat din astereală din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafaţă de aproape 15 mp, şi la peste o tonă de tulpini de floarea soarelui, existând pericolul extinderii flăcărilor la întreaga locuinţă. Incendiul a fost lichidat în stadiul în care a fost găsit după aproximativ cinci minute, focul fiind stins în totalitate după mai bine de o oră. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 20.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*