Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: La un pas să ardă de viu! Bătrânul a fost salvat de pompierii militari

TELEORMAN: La un pas să ardă de viu! Bătrânul a fost salvat de pompierii militari 

incendiu calarasi 6

În această dimineaţă, în jurul orei 02:36, pompierii militari din Roşiorii de Vede au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bătrân de 81 de ani, din satul Stejaru.

„Sosiți imediat la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari roșioreni, conduși de către comandantul subunității – lt.col. Drobotă Ionel, au constatat faptul că incendiul se manifesta la o magazie de materiale din apropierea locuinței, cu posibilitatea propagării la aceasta, iar proprietarul era căzut în interior, suferind arsuri de gradul I pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Focul a fost localizat și lichidat după aproape 50 de minute, în stadiul în care a fost găsit, valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit și celelalte anexe gospodărești, ridicându-se la suma de aproximativ 15.000 de lei”, potrivit ISU Teleorman.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la instalația electrică a magaziei.

Bătrânul proprietar, încercând să stingă focul până la sosirea pompierilor militari, se pare că s-a împiedicat şi a căzut, flăcările provocându-i arsuri de gradul I pe aproximativ 40% din suprafața corpului. Acesta a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat de urgență la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Adaugă un Comentariu

*