Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » TELEORMAN: Liberalii pleacă de pe funcţii de bună voie sau… siliţi. Vezi pe cine vizează Liviu Dragnea!

TELEORMAN: Liberalii pleacă de pe funcţii de bună voie sau… siliţi. Vezi pe cine vizează Liviu Dragnea! 

Foto: adevarul.ro

Venit în Teleorman pentru a participa la ceremonia de învestire a subprefectului Alexandru Ceciu, vicepremierul Liviu Dragnea a reconfirmat poziţia social-democraţilor faţă de liberalii rămaşi pe funcţii de conducere în administraţia locală.

”Din moment pe PNL-ul din Teleorman nu a denunţat public alianţa cu PDL-ul, asta înseamnă că şi-o însuşesc, asta înseamnă că la nivel de judeţ ei fac alianţă cu PDL şi atunci o să îi sprijin să facă această alianţă, neputând să fie în alianţă şi cu noi şi cu PDL-ul. Drept urmare, la nivelul Consiliului Judeţean, domnul Ilie Bălan va pierde funcţia de vicepreşedinte, de bunăvoie sau prin procedurile stabilite de lege, iar la Primăria Alexandria cei doi viceprimari sunt de la PNL, le dorim succes în alianţa răului, alianţa pro-Băsescu, PNL-PDL. Şi acolo vor fi propuşi alţi doi consilieri locali. Noi ne aşteptăm, ştiindu-i oameni de onoare pe cei de la PNL sau cel puţin aşa se autoproclamă ei, să-şi dea demisia şi din celelalte funcţii în care au fost numiţi. Noi aşteptăm încă”, a declarat Liviu Dragnea.

Vicepremierul nu a spus dacă posturile vor fi negociate în contextul alianţei PSD-PPDD.

Sursa: Adevărul

Adaugă un Comentariu

*