Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Locatarii clandestini au dat foc unei proprietăţi a Primăriei Roşiori de Vede

TELEORMAN: Locatarii clandestini au dat foc unei proprietăţi a Primăriei Roşiori de Vede 

pompieri arges 3

În această dimineaţă, în jurul orei 04:40, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Roșiorii de Vede, aflată pe strada Oltului, proprietatea primăriei.

La fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau la acoperișul casei, realizat din astereală din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafață de cca. 20 mp, la planșeul din scândură și tâmplăria din două camere de locuit, precum și la peste 500 kg de materiale textile, existând posibilitatea propagării incendiului la locuințele din imediata apropiere. Focul a fost localizat și lichidat în stadiul în care a fost găsit, fără ca acesta să se extindă la bunurile din vecinătate, valoarea acestora fiind apreciată la peste 100.000 de lei. Pagubele materiale rezultate în urma incendiului se apropie de suma de 3.500 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului,a reieșit faptul că acest imobil era locuit abuziv de trei persoane, N.D. de 52 de ani, A.D. de 21 de ani și T.S. de 46 de ani, care au aprins focul într-o sobă de cărămidă ce avea coșul de fum deteriorat, aceasta fiind și cauza probabilă a incendiului.

 

Adaugă un Comentariu

*