Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Poliţiştii au tras şase focuri de armă în timp ce urmăreau un şofer fugar

TELEORMAN: Poliţiştii au tras şase focuri de armă în timp ce urmăreau un şofer fugar 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.gorjeanul.ro)

Urmărire ca-n filme în judeţul Teleorman, după ce, la vederea unui echipaj de poliţie, şoferul unui autoturism a stins luminile, a întors pe linia continuă şi a încercat să se facă nevăzut pe aleile dintre blocuri. S-a întâmplat, noaptea trecută, în municipiul Alexandria. Oamenii legii au pornit în urmărire, au efectuat semnal de oprire, acustic şi luminos, însă conducătorul auto şi-a continuat drumul pe teritoriul comunelor Nanov şi Buzescu.

În atare situaţie, s-a luat decizia folosirii armamentului din dotare, poliţistul din dreapta trăgând patru cartuşe, trei în plan vertical și unul în direcția autoturismului urmărit. La un moment dat, în comuna Buzescu, şoferul urmărit a pierdut controlul asupra volanului, maşina derapând şi oprindu-se într-un şanţ. Imediat, omul a rupt-o la fugă, deşi poliţiştii au mai tras două focuri de armă. Lângă maşină, au rămas cei patru ocupanţi ai autoturismului, cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, trei din Alexandria şi unul din Buzescu.

În urma investigaţiilor întreprinse, oamenii legii l-au identificat şi pe şofer, un tânăr de 23 de ani, din Buzescu, căruia i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, întrucât maşina avea plăcuţe ce figurau ca fiind furate. Acestea aparţineau unui autovehicul înmatriculat în Germania, radiat din circulatie din data de 25.02.2016.

Adaugă un Comentariu

*