Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TELEORMAN: Primarul de la Siliştea, dat pe mâna Parchetului pentru că a virat bani în contul firmei nevestei sale!

TELEORMAN: Primarul de la Siliştea, dat pe mâna Parchetului pentru că a virat bani în contul firmei nevestei sale! 

Sursa foto: www.mediasudtv.ro

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că primarul comunei Siliştea, Marin Alexandru, a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă şi penală.

Potrivit ANI, edilul a semnat trei ordine de plată, în valoare totală de 14.999,40 lei, către firma SAN SAN IMPEX SRL, în cadrul căreia soţia sa deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, începând cu data de 11 aprilie 2012.

Primarul Marin Alexandru, deşi a fost informat cu privire la declanşarea procedurii de evaluare, nu a depus la dosarul ANI un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Precizăm că, în vară, edilul Marin Alexandru a fost declarat şi incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, având în vedere că, în perioada când a îndeplinit funcţia de viceprimar al comunei Siliştea, a fost şi administratorul unei societăţi comerciale.

Adaugă un Comentariu

*