Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Şi-a dat foc la gospodărie, punându-i în pericol şi pe vecini. Cu intenţie!

TELEORMAN: Şi-a dat foc la gospodărie, punându-i în pericol şi pe vecini. Cu intenţie! 

pompieri teleorman 2

Un bătrân de 70 de ani, din Blejeşti, judeţul Teleorman, a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce şi-a dat foc la gospodărie şi a pus în pericol şi casele vecinilor. Incendiul a fost sesizat de un sătean, care a sunat imediat la 112. Pompierii s-au deplasat rapid la faţa locului şi au reuşit să stingă focul înainte să se extindă.

Valoarea pagubelor, reprezentând acoperișul unei anexe gospodăreşti, pe o suprafață de cca. 15 mp, un pat din lemn și mai multe materiale textile, a fost apreciată la suma de 3.000 de lei. Au fost salvate bunuri de peste 50.000 de lei.

Câteva ore mai târziu, pompierii teleormăneni au fgost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu în municipiul Roşiori de Vede. Scânteia a pornit de la o afumătoare pe care proprietarul casei a amenajat-o într-o magazie şi apoi a lăsat focul nesupravegheat suficient de mult timp pentru a aprinde materialele combustibile din jur. Incendiul a fost lichidat după 40 de minute, fiind salvate bunuri de peste 150.000 de lei.

pompieri teleorman 1

Adaugă un Comentariu

*