Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Şofer începător a omorît un minor şi a rănit alte două persoane, în Valea Părului

TELEORMAN: Şofer începător a omorît un minor şi a rănit alte două persoane, în Valea Părului 

Foto: www.ziuanews.ro

Un tânăr în vârstă de 18 de ani, din comuna Mîrzăneşti, judeţul Teleorman, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, produs pe fondul lipsei de experienţă coroborată cu viteză excesivă şi condiţii meteo nefavorabile – carosabil umed şi ceaţă densă.

În localitatea Valea Părului, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ de pe partea dreaptă a drumului, în direcţia sa de mers. Maşina a fost apoi proiectată într-un gard de ciment, după care a revenit pe carosabil.

În urma accidentului, a rezultat decesul unui minor în vârstă de 16 ani, din com. Mîrzăneşti, pasager în autoturism, dar şi vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor doi ocupanţi ai autoturismului. Tânărul şofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de «ucidere din culpă», şi «vătămare corporală din culpă».

Răspuns la TELEORMAN: Şofer începător a omorît un minor şi a rănit alte două persoane, în Valea Părului

  1. constantin

    CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

     

Adaugă un Comentariu

*