Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Soţ şi soţie, găsiţi decedaţi în casă! S-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă cu rumeguş

TELEORMAN: Soţ şi soţie, găsiţi decedaţi în casă! S-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă cu rumeguş 

soba 1

Echipajele SMURD şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman au fost solicitate să intervină, duminică – 25 ianuarie, în localitatea Peretu, întrucât membrii unei familii nu mai răspundeau la apelul vecinilor. Forţele de intervenţie au constat că proprietarii, un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 57 de ani, erau decedaţi în intriorul unei camere de locuit.

Din primele verificări efectuate la fața locului, se pare că cei doi decedaseră cu mai multe zile în urmă, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon provenit de la o sobă cu rumeguș. Cazul a fost preluat de către Poliție pentru cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment.

De la începutul anului până în prezent, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al județului Teleorman au fost solicitate să intervină la 528 de cazuri, pacienții acuzând diferite probleme medicale ce necesitau acordarea primului ajutor și transportarea de urgență la spital.

Adaugă un Comentariu

*