Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Un criminal este şeful locului unde se îngroapă decedaţii

TELEORMAN: Un criminal este şeful locului unde se îngroapă decedaţii 

Foto: cotidianul.ro

Lucruri uimitoare se întâmplă în Turnu Măgurele, lucruri ce nici cu gândul nu gândeşti, cum zicea un scriitor. Nu avem noi descoperiri ştiinţifice şi nici invenţii remarcabile, însă tot avem ceva ce face să stea mîţa-n coadă. Ne-a trecut pe la ureche, de mai mult timp, un caz al unui individ binecunoscut în oraș. Este vorba de Bratu Tudorel, zis Maleata, un infractor condamnat la câţiva ani de închisoare pentru că şi-a ucis soţia. Maleata este ţigan şi, se spune, a fost şeful galeriei echipei de fotbal a oraşului. O fi fost, n-o fi fost, n-are importanţă, e însă semnificativ ce funcţie a primit acest individ de la Primăria Turnu.

Dănuţ Cuclea, primarul oraşului, l-a numit pe Maleata administratorul cimitirelor oraşului, astfel că un criminal este şeful locului unde se îngroapă decedaţii. S-a gândit Cuclea că Maleata e mai bun acolo unde se pricepe cel mai bine, că doar a făcut treaba excelentă cu regretata lui soţie.

Ştiţi zicala, eu te-am făcut, eu te omor, zicală care se potriveşte mănuşă la Maleata. Totuşi, să numeşti un criminal ca şef al cimitirelor ni se pare o glumă proastă, însă nici măcar nu e glumă, e prozaica realitate. Unde mai pui că cel care stă la poarta Cimitirului Municipal este un tânăr care a absolvit Facultatea de Administraţie Publică. Cum ar veni, un criminal semianalfabet este şeful unuia cu facultate. Dacă la Administraţia Pieţei avem un individ care a executat 3 ani de închisoare, e vorba de Bulmez, de ce la cimitire să nu avem un criminal? Ca la noi, la nimenea!

Sursa: Turnu cu Ştiri

Adaugă un Comentariu

*