Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Un octogenar a ars de viu, după ce şi-a dat foc la casă, din neglijenţă!

TELEORMAN: Un octogenar a ars de viu, după ce şi-a dat foc la casă, din neglijenţă! 

incendiu teleorman 1

Pompierii militari teleormăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o locuinţă din Troianul, în care se afla proprietarul în vârstă de 80 de ani.

Ajunşi la faţa locului, concomitent cu operaţiunile de localizare a incendiului, pompierii au început şi misiunea de căutare-salvare a bătrânului surprins de flăcări. Din păcate, acesta a fost găsit decedat, căzut lângă uşa de la intrare. Bărbatul prezenta arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din vina jarului căzut dintr-o sobă de cărămidă pe materialele combustibile din apropiere.

Au ars ori au fost distruse de flăcări mobilierul dintr-o cameră de locuit, tavanul acesteia pe o suprafață de cca. 16 mp și elementele de tâmplărie de la uși și ferestre, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 4.000 de lei.

Pompierii militari au reușit să salveze celelalte bunuri materiale existente în casă, cât și restul imobilului, valoarea acestora ridicându-se la suma de 15.000 de lei.

incendiu teleorman 2

Adaugă un Comentariu

*