Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Un trăsnet i-a aprins casa în miez de noapte! Pompierii au luptat patru ore cu focul

TELEORMAN: Un trăsnet i-a aprins casa în miez de noapte! Pompierii au luptat patru ore cu focul 

incendiu calarasi 7

Misiune dificilă, azi-noapte, pentru pompierii din Alexandria! Aceştia au luptat timp de patru ore cu flăcările care au cuprins o locuinţă din Copăceanca. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de un trăsnet.

„La sosirea pompierilor militari alexăndreni, incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței și la bunurile depozitate în podul acesteia, existând riscul distrugerii întregului imobil și propagării la anexele din imediata vecinătate. Focul a fost localizat și lichidat după aproximativ patru ore, fiind salvate o parte din bunurile materiale aflate la parterul și la etajul I al locuinței, dar și anexele gospodărești dispuse în apropierea acesteia, valoarea lor fiind apreciată la suma de cca. 200.000 de lei”, precizează cpt. Dragomir Adrian Gelu – purtător de cuvânt ISU Teleorman.

Au ars ori au fost distruse de foc: acoperișul casei, confecționat din astereală din lemn învelită cu tablă tip lindab, pe o suprafață de cca. 90 mp, mai multe grinzi de lemn, căptușeala din vată minerală și polistiren, 10 saci cu materiale textile, 2 saltele, o bicicletă și zugrăveala pereților de la etajul și parterul locuinței, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de aproximativ 50.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*