Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 8, 2023
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TELEORMAN: Primăria Alexandria transformă o unitate militară în ansamblu de locuinţe ANL

TELEORMAN: Primăria Alexandria transformă o unitate militară în ansamblu de locuinţe ANL 

Foto: www.alexandria.ro

Primarul municipiului Alexandria – Victor Drăguşin a anunţat că administraţia locală va construi, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, 16 unităţi locative tip duplex pe terenul fostei unităţi militare din oraş, dacă va exista cerere din partea oamenilor. Există trei modele de case, care pot fi consultate.

„Imobilele sunt realizate în tip duplex, dar asta nu înseamnă că vor convieţui două familii. Fiecare familie are propria gospodărie, spaţiu verde unde pot fi realizate şi anexe”, a explicat primarul Drăguşin, citat de administraţie.ro.

Potrivit edilului, ratele lunare, achitate timp de 25 de ani, nu vor depăşi 900 de lei. Persoanele interesate de acest proiect sunt aşteptate să se adreseze municipalităţii din Alexandria până pe 15 noiembrie. Posibililor beneficiari nu li se impune limită de vârstă sau condiţii privind locul de muncă. Eventuale criterii de departajare se vor stabili în cazul în care cererea va fi mai mare decât oferta.

Adaugă un Comentariu

*