Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Zimnicea fără Niculae intră în sărăcie! Magnatul închide fabricile de îngrăşăminte chimice

TELEORMAN: Zimnicea fără Niculae intră în sărăcie! Magnatul închide fabricile de îngrăşăminte chimice 

proprietate ion niculae 3

Omul de afaceri Ioan Niculae, considerat a fi cel mai bogat român, s-a supărat rău pe statul român. Pentru a arăta acest lucru, magnatul de la Zimnicea a închis ultimele două combinate de îngrăşăminte care fac parte din grupul InterAgro. 6.000 de angajaţi vor fi trimişi în şomaj!

Oamenii din Teleorman, în special cei din zona Zimnicea, sunt speriaţi. Căderea lui Niculae duce la pierderea locurilor de muncă din unităţile economice controlate de afacerist. În Zimnicea aproape tot poartă amprenta InterAgro. De la miile de hectare cultivate cu cereale până la unităţile de prestări servicii.

Şi cea mai populară plajă din Zimnicea, amenajată pe malul Dunării, în apropierea imensei vile în care locuieşte, este administrată tot de firmele lui Niculae. Tinerii sunt mulţumiţi că au un loc unde îşi pot petrece timpul liber. Intrarea în complexul patronat de omul de afaceri este gratis, la fel se primesc şi şezlongurile şi saltelele de plajă. Discotecile organizate aici sunt renumite în toată zona de sud.

proprietate ion niculae 2

Adaugă un Comentariu

*