Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Ași la U14! Vasile Duță și Oana Marinescu, câștigători ai Cupei AMP Gold Club

TENIS: Ași la U14! Vasile Duță și Oana Marinescu, câștigători ai Cupei AMP Gold Club 

vasile-duta-oana-marinescu

Tenismenul Vasile Duță și-a trecut în palmares un nou trofeu! Sportivul coordonat de Sorin Erlic a devenit, la Ploiești, câștigătorul Cupei AMP Gold Club, la categoria Under 14. Jucătorul de tenis de la CS Târgoviște a intrat în posesia trofeului pus în joc după ce a bifat victorii pe linie în cadrul turneului final.

Duță i-a depășit în etapa finală a concursului pe Alin Bara (TC Fibec Câmpina) – 6-2, 6-3, Mihai Marin (CS Unirea Urlați) – 6-2, 6-0 și pe Florentin Scarlat (CS Ploiești) – 6-1, 6-2. Beneficiar al unui wild- card, târgovișteanul a obținut accesul în cadrul turneului final, după ce l-a învins pe Radu Moraru (CS AMP Gold Ploiești) – 6-1, 6-1, pe tabloul principal al turneului.

La același turneu, dar la feminin U14, Oana Marinescu (Sorana Sport Club Târgoviște) și-a adjudecat și ea trofeul. În meciul din finală, dâmbovițeanca a depășit-o pe Andreea Cristea (CS Tennis AS Buzău), cu 6-4, 6-3. În semifinale, târgovișteanca a întrecut-o pe Irina Iurea (CS AMP Gold Ploiești) – 6-3, 6-1, iar în sferturi, pe Rebeca Radu (CS Tenis Club Alex Nicolas) – 6-4, 6-4.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*