Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Cezar Papoe a ratat la mustaţă bronzul la Campionatul Naţional de vară U10

TENIS: Cezar Papoe a ratat la mustaţă bronzul la Campionatul Naţional de vară U10 

cezar papoe

Cezar Papoe s-a aflat foarte aproape de cucerirea medaliei de bronz la Campionatul Naţional de vară U10. Micuţul tenismen de la CS Târgovişte şi-a luat adio de la medalia mult râvnită după ce s-a înclinat în finala mică a turneului, în faţa lui Tudor Popovici, de la TC Alba Cugir.

Târgovişteanul a cedat în disputa cu favoritul unu al concursului în trei seturi, cu scorul de 7-6 (8), 3-6, 2-6 şi astfel a fost nevoit să se mulţumească cu locul 4. Până la meciul din semifinale, când a fost învins de Teodor Ştirbu (TC Stănică) – 3-6, 1-6, Papoe a mers perfect, înregistrând victorii pe linie.

Dâmboviţeanul a trecut în sferturi de Yannick Alexandrescu (ACS Team Bucureşti) – 6-2, 4-7, 6-1, iar în turul 3 de Luca Yuki (Dinamo Bucureşti) – 6-2, 6-3. De asemenea, în primele două faze ale întrecerii, Papoe i-a eliminat pe Luca Mândruţ (CS Tenis Comesad) – 6-2, 6-1 şi pe Robert Ionescu (Asociaţia Club S.) – 6-2, 6-0.

Tot la Naţionalele de vară U10 a mai luat parte şi Evelyn Neacşu, dar tenismena de la CS Târgovişte s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Elena Bertea (CS Fortuna Brăila), cu 0-6, 0-6.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*