Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vlad Breazu va apăra culorile lui Dinamo București

TENIS: Vlad Breazu va apăra culorile lui Dinamo București 

Vlad Breazu, împreună cu Simona Halep

Dâmbovițeanul Vlad Breazu participă, în această săptămână, la Campionatul Național pe echipe U14, găzduit de Centrul Național de Tenis, din București. Fostul sportiv de la CS Târgoviște va apăra la puternicul concurs culorile lui Dinamo București, club la care s-a transferat în urmă cu o lună și jumătate. Breazu a ales Dinamo pentru că, din această toamnă, va merge la cursuri la o școală din Capitală.

Dâmbovițeanul a acces cu Dinamo în semifinalele întrecerii, iar pe tabloul șah va înfrunta pe Sportul Studențesc, CSȘ Petroșani și AS CS Tenis Masters. Breazu îi va avea colegi la clubul din Capitală pentru Naționalele pe echipe pe Claudiu Schintee, Alexandru Pavel, Alexandru Stupar, Dario Ciubotaru și Mihnea Zaharia, ultimul fiind colegul său de dublu.

Pe urmele lui Vlad Brezu a călcat în această toamnă și Alexandra Badea. Sportiva a decis să lase CS Târgoviște în favoarea lui Tenis Club București, echipă calificată în semifinale Naționalelor pe echipe și care va înfrunta pe tabloul șah pe CS Politehnica București, Dinamo București și CSA Steaua București.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*