Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Laurenţiu Erlic, învingător la Borbecker Sparda Open

TENIS: Laurenţiu Erlic, învingător la Borbecker Sparda Open 

Laurentiu Erlic

Târgovişteanul Laurenţiu Erlic s-a remarcat din nou în tenisul german. Sportivul dâmboviţean, stabilit de câţiva ani în Germania, a devenit câştigător la Borbecker Sparda Open, după ce s-a impus în finală în faţa lui Martin Stroges, cu scorul de 6-2, 6-2. De asemenea, Erlic i-a învins în semifinale şi sferturi pe Nico Erdmann (6-2, 6-1) şi pe Sebastian Harks (6-1, 6-1), iar în runda inaugurală a întrecerii a avut liber.

Dâmboviţeanul a avut o comportare foarte bună şi în Campionatul pe echipe al Germnaiei, acolo unde este component al formaţiei TP Versmold. În prima etapă din „Regional Liga”, echipa lui Erlic a trecut de TG GW Aachen, cu 9-0, iar târgovişteanul a adus clubului la care evoluează două victorii: una la simplu (6-1, 6-0 cu Till Richter) şi alta la dublu, alături colegul său T. Pille (6-0, 6-2 cu L. Nowak/ T. Richter).

Erlic a fost de neoprit la individual şi în următoarele două etape din „Regional Liga”. În runda a doua, TP Versmold a înfruntat pe Marienburger (5-4), iar târgovişteanul l-a întrecut pe Martin Greven (6-7 (6), 6-4, 10-4). În schimb, în etapa a treia, Versmold şi-a asigurat o nouă victorie 5-4 cu Blau Weiss Neuss, iar Erlic a ieşit învingător cu Sasha Kloer, cu 6-0, 2-6, 10-8. Pe parcursul celor două runde, dâmboviţeanul a evoluat şi la dublu, dar alături de T. Pille a pierdut de fiecare dată.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*