Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Oana Marinescu a câștigat Turneul “Victor Hănescu”

TENIS: Oana Marinescu a câștigat Turneul “Victor Hănescu” 

oana marinescu

Colecția de trofee a Oanei Marinescu s-a înmulțit începând de astăzi. Tenismena de la Sorana Sport Club Târgoviște a devenit câștigătoarea Trofeului „Victor Hănescu”, din cadrul Circuitului Național al FRT. Dâmbovițeanca a terminat pe primul loc competiția, la categoria U12, după ce a invins-o în finală pe Ioana Maria Secară (fav. 2 – Tenis Club Coreco Iași), cu 6-4, 7-5.

La ediția din acest an a concursului găzduit de Curtea de Argeș, Oana Marinescu a plecat din postura de favorită 1, iar evoluția sa pe întreaga durată a întrecerii a fost una foarte bună. Dacă în runda inaugurală a avut liber, în tururile 2 și 3 a trecut pe rând de Alexia Ionescu (AS CS Tenis Masters) – 6-2, 6-1 și de Maria Bornea (CS Tineret Vâlcea) – 6-0, 6-1. De asemenea, în sferturi și semifinale, târgovișteanca le-a răpus pe Briana Dan (ACS Arcada) – 4-6, 6-0, 6-2 și pe Alexia Mărginean (ATC Sun) – 6-1, 6-2.

În schimb, în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Carmen Herea (LPS- CSȘ Constanța), dâmbovițeanca a terminat pe locul 2. În finala întrecerii de dublu, binomul dâmbovițeano-constănțean a fost învins de perechea Briana Dan/Briana Spătaru (LPS-CSȘ Pitești), cu 6-7 (5), 7-6 (8), 11-13.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*