Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Oana Marinescu, de două ori câştigătoare la Trofeul Rotary

TENIS: Oana Marinescu, de două ori câştigătoare la Trofeul Rotary 

oana-marinescu-medaliata

Prezentare excelentă pentru Oana Marinescu la Trofeul Rotary. Tenismena de la „Sorana Sport Club Târgovişte” a reuşit să joace trei finale la categoria U12, la capătul cărora a ieşit de două câştigătoare.

Primul trofeu la turneul de la Focşani a fost câştigat la concursul de simplu, unde în finală a dispus de Andreea Pavel (Tenis Club 2000 Bucureşti), cu scorul de 6-1, 6-2. Al doilea trofeu l-a adjudecat în proba de dublu mixt, unde a făcut pereche cu Alexandru Coman, de la SCM Craiova. În finala acestei întreceri cuplul târgovişteano-craiovean s-a impus în faţa duo-ului Albert Chibulcutean (Spartacus Brăila)/ Briana Dan (Fortuna Brăila), în trei seturi, 3-6, 6-1, 10-2.

A treia finală pe care a bifat-o Marinescu la Trofeul Rotary a fost cea de la dublu fete, unde a făcut pereche cu Sofia Ciobica (LPS CSŞ Constanţa). Binomul târgovişteano-constănţean s-a recunoscut înfrânt în ultimul act al întrecerii în faţa perechii Briana Dan (Fortuna Brăila)/ Flavia Dumitraşcu (CS Dreptprivat), cu 6-1, 6-7 (6), 7-10.

În schimb, cu o săptămână înainte, Oana Marinescu a terminat pe locul 5 Selecţia Naţională U12, desfăşurată la Bucureşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*