Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Oana Marinescu, finalistă la dublu la Sport Palace Cup

TENIS: Oana Marinescu, finalistă la dublu la Sport Palace Cup 

Oana Marinescu, în stânga

Tenismena Oana Marinenescu a avut parte de o comportare bună la turneul de dublu Sport Palace Cup U12, întrecere din cadrul Circuitului European al juniorilor. Sportiva de la Sorana Sport Club Târgovişte s-a clasat pe locul 2 la puternicul concurs desfăşurat la Sliven şi a arătat că este una dintre marile speranţe ale tenisului dâmboviţean.

Oana a făcut pereche la competiţia din Bulgaria cu Andreea Ionescu, jucătoare legitimată la Daimon Sport Club Bucureşti. Binomul Marinescu/Ionescu a ratat medalia de aur după ce a fost învins, în finală, de perechea bulgară formată din Katerina Dimitrova/ Denislav Glushkova, cu 2-6, 1-6. În schimb, la simplu, Oana Marinescu nu s-a simţit deloc bine şi a cedat din primul tur, fiind învinsă de bulgăroaica Ira Todorieva, cu 4-6, 3-6.

Alţi dâmboviţeni care au participat la ediţia din acest an a turneului Sport Palace Cup au fost Adrei Voican şi Vasile Duţă. La simplu, primul s-a oprit în sferturi (6-2, 2-6, 2-6 cu bulgarul Svetlin Keremedchiev), iar al doilea în turul 3, fiind învins de acelaşi jucător din ţara vecină, în două seturi, 5-7, 4-6. În turneul de dublu, perechea din care a făcut parte Voican a cedat în semifinale, iar cea în care s-a aflat Duţă a fost eliminată în sferturi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*