Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, a treia victorie la Campionatul Mondial pe echipe

TENIS: Radu Papoe, a treia victorie la Campionatul Mondial pe echipe 

Radu papoe, primul din stânga

Tenismenul dâmboviţean Radu Papoe se simte foarte bine cu echipa naţională U14 a României la Campionatul Mondial pe echipe, găzduit de Cehia, în perioada 1-6 august. Selecţionata „tricoloră” a bifat a doua victorie în Grupa C a întrecerii, după ce a trecut de Slovacia cu 2-1. Târgovişteanul a fost om de bază al echipei antrenate de Costel Enache, obţinând un succes important, la simplu, în faţa lui Lukas Palovic, cu 6-3, 6-3.

Tot în a doua zi a turneului, Papoe a cedat la dublu, unde a făcut pereche cu Sebastian Gima. În disputa cu binomul slovac, Jakub Katuch/ Michal Novansky, perechea română a cedat, în decisiv, cu 6-3, 6-7 (6), 7-10. În schimb, în al doilea joc de simplu, disputat împotriva Slovaciei, România a ieşit câştigătoare, după ce Nicholas Ionel a trecut de Jakub Katuch, în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-0.

În prima zi a întrecerii de la Prostejov, România s-a impus în faţa Ecuadorului cu 3-0, iar Papoe a bifat două succese: 6-1, 6-1 cu Said Joel Santin Realpe (la simplu), şi 4-6, 7-6 (4), 10-4, alături de Sebastian Gima, la dublu.

În ultimul duel din grupa C, România va înfrunta China, echipă ce a atins tot două victorii, după primele două zile ale întrecerii.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*