Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe a urcat în sferturile de finală ale Naţionalelor de iarnă U14

TENIS: Radu Papoe a urcat în sferturile de finală ale Naţionalelor de iarnă U14 

papoe 2

Început de an perfect pentru Radu Papoe! Tenismenul de la CS Târgovişte merge ceas la Campionatul Naţional individual de iarnă U14, obţinând victorie după victorie. Sportivul antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, a reuşit calificarea în sferturile de finală ale turneului, după ce a obţinut un succes lejer cu Gheorghe Schinteie (CS Dinamo Bucureşti), în turul 2 al întrecerii.

În disputa cu adversarul din Capitală, dâmboviţeanul s-a impus cu scorul de 6-1, 6-0, la fel cum a făcut-o şi cu Claudiu Duduşu (CS Tennis ELP Bistriţa), în runda inaugurală a competiţiei.

Pentru un loc în semifinalele turneului, Papoe îl va înfrunta, astăzi, pe Ştefan Andrei, de la CS Dacia Galaţi. Târgovişteanul a fost desemnat de organizatori al doilea favorit al concursului, după Nicholas Ionel (Al Body Bucureşti).

De asemenea, în proba de dublu, perechea Papoe/ Ionel s-a calificat în careul de aşi al întrecerii, după ce a trecut în sferturi de binomul Andrei Nica/ Daniel Ungureanu (AS Fotbal Zărneşti), în două seturi, 6-2, 6-2.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*