Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, cel mai bun dintre cei mai buni!

TENIS: Radu Papoe, cel mai bun dintre cei mai buni! 

papoe -poza la selectia nationala

Viitorul tenisului dâmboviţean sună din ce în ce mai bine! Radu Papoe şi-a arătat din nou superioritatea şi a câştigat la pas Selecţia Naţională Under 14. Sportivul legitimat la CS Târgovişte a fost de neoprit la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, învingând fiecare adversar care i-a ieşit în cale. Pe tabloul şah, târgovişteanul a bifat şapte victorii din tot atâtea meciuri, trecând pe rând de cei mai puternici adversari din ţară la această categorie.

Pentru a-şi adjudeca trofeul pus în joc, Papoe ia luat faţa lui David Ionel, de la Al Body. În meciul direct, pentru ocuparea primului loc, dâmboviţeanul, antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, s-a impus în două seturi, 6-3, 6-1. În schimb, până la disputa cu Ionel, Papoe a trecut pe rând de Tudor Vasilache (Tennis School Otopeni) – 6-0, 6-1, Andrei Andrei (CSŞ 2 Bucureşti) – 6-1, 6-0, Ştefan Andrei (CS Dacia Galaţi) – 6-1, 6-4, Sebastian Gima (LPS-CSŞ Constanţa) – 6-1, 6-0, Bogdan Manole (SCM Bacău) – 6-2, 6-1 şi Dragoş Popeangă (AS CS Tenis Masters) – 6-0, 6-0.

După ce a demonstrat încă o dată că este cel mai bun la categoria sa de vârstă, sperăm ca Papoe să ajungă şi în ochii antrenorilor lotului naţional U14 al României principalul pilon. În această săptămână, alţi trei tenismeni dâmboviţeni – Oana Marinescu (Sorana Sport Club Târgovişte), Vasile Duţă şi Andrei Voican (ambii CS Târgovişte) – sunt prezenţi pe tablourile şah ale Selecţiei Naţionale U12.

Ionuţ Parghel

papoe

Adaugă un Comentariu

*