Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, de la CS Târgovişte, s-a oprit în sferturi la Naționalele de Iarnă U16

TENIS: Radu Papoe, de la CS Târgovişte, s-a oprit în sferturi la Naționalele de Iarnă U16 

papoe

Târgovișteanul Radu Papoe s-a oprit în sferturile de finală la ediția din acest an a Campionatului Național Individual de iarnă U16. Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște s-a pregătit exemplar pentru acest turneu, dar adversarii s-au dovedit extrem de puternici încă din primele faze ale întrecerii de simplu. Papoe a părăsit concursul după ce a fost răpus de Filip Jianu (Dinamo București), cu scorul de 1-6, 3-6. În schimb, în primele două tururi, dâmbovițeanul i-a depășit pe Mircea Marin (AS CS AS Club Politehnica) – 6-2, 6-1 și pe Filip Ceara (CS Mamaia) – 6-0, 6-0.

Calificat în finală la dublu

De asemenea, în proba de dublu, unde face pereche cu Sebastian Gima (CSM București), dâmbovițeanul a acces în finală. În semifinale, binomul format din Papoe/Gima s-a impus cu 4-6, 7-6 (5), 10-8, în fața celui alcătuit din Nini Dică (CS Sport 4 Fun București)/ Filip Jianu. În finala de dublu, perechea târgovișteano-bucureșteană va da piept cu binomul alcătuit din Cezar Crețu/ Matei Georgescu (ambii de la AS Tenis Club București).

Pentru Papoe ediția din acest an a turneului a fost prima la care a participat. În urmă cu un an, târgovișteanul a devenit dublu campion la Naționalele de Iarnă U14, câștigând aurul atât la simplu, cât și la dublu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*