Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, eliminat în semifinale la Cupa Major

TENIS: Radu Papoe, eliminat în semifinale la Cupa Major 

papoe

Tenismenul Radu Papoe a ratat la mustaţă prezenţa în finala Cupei Major, la categoria Under 16. Sportivul de la CS Târgovişte a cedat cu greu în semifinale, în faţa favoritului 2, Tudor Burduf, de la Dinamo Bucureşti.

Imediat după ce a pierdut primul set, 3-6, târgovişteanul a restabilit egalitatea, învingând în manşa secundă, 7-6 (3). În schimb, s-a recunoscut înfrânt în setul al treilea, în tie-break, 6-7 (2).

În primele meciuri ale turneului bucureştean, Papoe i-a eliminat pe Alexandru Ene (S&F Tennis System Bucureşti) – 6-0, 6-1 – turul 1 şi pe Andrei Perlitz (Dinamo Bucureşti) – 6-1, 6-3, în sferturi. La Cupa Major, târgovişteanul a fost desemnat de organizatori al treilea favorit.

La categoria U10, fratele său, Cezar, s-a oprit tot înaintea finalei, după ce a fost învins de Tudor Popovici (Dinamo Bucureşti), în semifinale, cu scorul de 6-4, 1-6, 2-6.

Ionuţ Parghel

Răspuns la TENIS: Radu Papoe, eliminat în semifinale la Cupa Major

  1. Petrom

    Merita sa pateasca asa Sa mearga la scoala acolo e locul lui daca nu e in stare ca mama lui nu stie sa-i dea educatie Jigneste colegi care au studii mai multe ca ea si care au copii cu care se mandresc Sa se ia de mana cu prietena ei Simona radulescu ca de bleaga ce e nu stie sa mearga pe strada

     

Adaugă un Comentariu

*