Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, în pregătiri cu lotul național al României U16

TENIS: Radu Papoe, în pregătiri cu lotul național al României U16 

Sursa foto: tenisfoto.net

Program încărcat pentru tenismenul târgoviștean Radu Papoe pe final de an. Ajuns numărul 1 în Europa la categoria sa de vârstă, sportivul de la CS Târgoviște a fost convocat la lotul național al României U16, pentru un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, în perioada 14-23 decembrie. După revenirea din cantonamentul “tricolor”, Papoe va avea o săptămână de pauză, iar apoi va relua antrenamentele pentru Naționalele de iarnă.

Tenismenul de la CS Târgoviște a reprezentat un alt sportiv dezavantajat la Gala sportului dâmbovițean din acest an, organizată de DJST Dâmbovița. Marea speranță a tenisului dâmbovițean a fost recompensat de organizatori doar cu o diplomă care a provocat multă mâhnire în rândul acestuia și a coordonatorului său, Sorin Erlic.

Pe de altă parte, în urmă cu trei săptămâni, un alt tenismen de la CS Târgoviște, Andrei Voican, s-a aflat la Brașov, în pregătiri cu lotul național al României U14. Elevul lui Pompiliu Nedelcu va debuta mâine la Cupa Tenis Team, competiție organizată de municipiul București.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*