Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe, învingător la Wilson Cup

TENIS: Radu Papoe, învingător la Wilson Cup 

radu papoe

Radu Papoe a oferit o adevărată lecţie de tenis la turneul internaţional Wilson Cup, găzduit de Praga săptămâna trecută. Sportivul de la CS Târgovişte a fost imbatabil în Cehia şi a câştigat la pas concursul dedicat categoriei Under 14. Reprezentantul României s-a impus la puternicul turneu după ce a ieşit câştigător în finală, în faţa cehului Vitek Horak, cu scorul de 6-4, 6-0.

Tenismenul antrenat de Cătălin Papoe, tatăl său, şi coordonat de Sorin Erlic, a mers din victorie în victorie la Wilson Cup, iar până în finală a obţinut alte patru victorii. Dacă în primul tur a avut liber, în cel secund a trecut de cehul Lukas Hauge (6-1, 6-0), iar în al treilea de germanul Mika Lipp (6-0, 6-2). De asemenea, în sferturi, Papoe a trecut prin WO de cehul Leon Kliujev, iar în semifinale de rusul Kashirin Nikita (6-2, 6-2).

După acest turneu, Papoe va rămâne în continuare în Cehia pentru a lua parte la Bohemia Cafex Cup. Pe de altă parte, fratele său, Cezar Papoe, a devenit, la Bucureşti, câştigătorul Memorialului „Dr. George Panaitescu”, la categoria U10. În finala concursului din Capitală, Cezar l-a învins pe Luca Daichi Yuki (CS Dinamo Bucureşti), în două seturi, 6-4, 6-3.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*