Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Radu Papoe s-a oprit în semifinale la Naționalele de vară U16

TENIS: Radu Papoe s-a oprit în semifinale la Naționalele de vară U16 

radu papoe 1

Aventura lui Radu Papoe la Campionatul Național Individual de vară U16 de simplu a luat sfârșit în semifinale. În disputa pentru accesul în ultimul act al întrecerii, tenismenul de la CS Târgoviște a fost învins de Nini Dică, de la CS Sport Fun 4 Timișoara. Plecat din postura de favorit 4 al turneului, dâmbovițeanul a cedat în fața timișoreanului, în două seturi, cu 4-6, 1-6.

Până la disputa din semifinale, sportivul coordonat de Sorin Erlic și antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, s-a prezentat excelent. În sferturi, l-a eliminat pe Tudor Burduf (Dinamo București) – 7-5, 6-1, iar în optimi, pe Ștefan Andreescu (CSM Unirea Slobozia) – 6-1, 6-2. De asemenea, în primul tur a trecut de Mihai Ducu (ACS Criș), cu 6-1, 6-2.

Pe de altă parte, la turneul de dublu, perechea formată din Radu Papoe / Sebastian Gima (CSM București) s-a oprit în turul 2, fiind învinsă de cea formată din Matei Georgescu (AS Tenis Club București) / Radu Macovei (CSM București), cu 4-6, 4-6.

Un alt tenismen dâmbovițean care a luat parte la Naționalele de vară U16 a fost Vlad Breazu, sportiv legitimat la Dinamo București. La simplu, acesta a fost eliminat în primul tur de principalul favorit, Matei Georgescu, cu 0-6, 1-6.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*