Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea, duel cu Christina McHale în primul tur al Openului de la Miami

TENIS: Sorana Cîrstea, duel cu Christina McHale în primul tur al Openului de la Miami 

Foto: REUTERS/Thierry Roge

Sorana Cîrstea (nr. 144 WTA) şi-a aflat adversara din primul tur al Openului de la Miami, un turneu Premier dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari. Beneficiară a unui wild-card, tenismena dâmboviţeană o va întâlni în runda inaugurală a concursului pe americanca Christina McHale.

La turneul de la Miami, sportiva târgovişteană revine după o accidentare la umăr, ce a ţinut-o departe de teren o perioadă destul de îndelungată. Sorana caută împotriva jucătoarei americane prima victorie din acest an, pentru a răzbuna înfrângerile premature de la Australian Open şi turneul ITF de la Midland.

Dacă va reuşi să depăşească prima fază a concursului, în turul secund Sorana va evolua împotriva germancei Andrea Petkovic, cap se serie numărul 9 şi totodată o tenismenă care are liber în primul tur.

Pe lângă Cîrstea, alte românce care se vor afla pe tabloul principal al Openului de la Miami sunt: Monica Niculescu, Irina Begu şi Simona Halep, câştigătoarea ultimei ediţii a turneului de la Indian Wells.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*