Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea, în turul doi al calificărilor de la US Open

TENIS: Sorana Cîrstea, în turul doi al calificărilor de la US Open 

sorana cirstea

Sorana Cîrstea (176 WTA) a început în forţă meciurile de calificare pentru tabloul principal al Grand Slam-ului de la US Open. Tenismena dâmboviţeană şi-a asigurat , în runda inaugurală a marelui turneu american, o victorie în două seturi identice, 6-4, 6-4, împotriva sud-coreencei Na-Lae Han.

În turul secund al calificărilor, târgovişteanca o va înfrunta, mâine, pe croata Donna Vekic, numărul 129 mondial. La capitolul dueluri directe, Cârstea şi Vekic se află la egalitate, 1-1, românca impunându-se la Contrexeville, iar croata la Birmingham.
Obiectivul principal al jucătoarei de tenis din Târgovişte la US Open este accesul pe tabloul principal al întrecerii. O altă româncă care a trecut de prima etapă a calificărilor de la Openul american este şi Patricia Ţig (116 WTA), învingătoare în faţa rusoaicei Ekaterina Bîşkova, cu scorul de 6-4, 6-2.

În urma succeselor obţinute în complexul Flushing Meadows din New York, cele două tenismene românce şi-au asigurat câte 20 de puncte WTA şi câte 10.000 de dolari.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*