Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea, înfrângere la Fed Cup după un meci scandalos!

TENIS: Sorana Cîrstea, înfrângere la Fed Cup după un meci scandalos! 

sorana

Sorana Cîrstea a încheiat printr-o înfrângere duelul cu Johanna Konta din prima zi a duelului dintre România – Marea Britanie, ce contează pentru play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup. Tenismena târgovișteană s-a înclinat în duelul cu britanica, susținut la Complexul Sportiv IDU din Mamaia, cu scorul de 2-6, 3-6, la capătul unui joc care a fost întrerupt în setul al doilea, la scorul de 3-1 în favoarea sa, după ce Konta a început să plângă. Mai mult de atât, în timpul meciului plin de scandal, antrenorul României, Ilie Năstase, a fost trimis în tribună de arbitru, după ce s-a certat cu acesta.

Inițial, Sorana Cîrstea a fost anunțată că joacă doar în proba de dublu, dar după accidentarea Irinei Begu, târgovișteanca a fost nevoită să joace și la simplu. După prima zi a duelului, scorul dintre România – Marea Britanie este 1-1. În primul joc al zilei de ieri, punctul “tricolorelor” a fost adus de Simona Halep, jucătoare ce a trecut de Heather Watson, cu 6-4, 6-1.

Astăzi, în primul meci al zilei se vor duela Simona Halep – Johanna Konta (ora 11:00), iar apoi va urma cel dintre Sorana Cîrstea – Heather Watson, tot la simplu. De asemenea, la dublu vor intra în teren perechile Sorana Cîrstea/ Monica Niculescu – Laura Robson/ Jocelyn Rae.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*