Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea nu participă la Fed Cup

TENIS: Sorana Cîrstea nu participă la Fed Cup 

Foto: Getty Images

Sorana Cîrstea nu mai face parte din lotul României pentru înfruntarea cu Spania, din Fed Cup. Cum tenismena dâmboviţeană se află în plin proces de recuperare medicală, în SUA, căpitanul-nejucător al echipei „tricolore”, Alina Tecşor a decis să renunţe la serviciile acesteia. În condiţiile existente, locul târgoviştencei pentru duelul de „foc” cu selecţionata iberică a fost luat de Alexandra Dulgheru (nr. 87 WTA). Pe lângă înlocuitoarea Soranei, lotul României le mai cuprinde pe Simona Halep (3 WTA), Irina Begu (42 WTA) şi Monica Niculescu (49 WTA).

Disputa dintre România şi Spania, din a doua Grupă Mondială, va avea loc în perioada 7-8 februarie, la Patinoarul „Dunărea”, din Galaţi. Lotul Spaniei convocat de Conchita Martinez (căpitan-nejucător), care va face deplasarea în ţara noastră, este format din următoarele jucătoare: Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (69 WTA), Lara Arruabarena (91 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (446 WTA).

Neparticiparea la Fed Cup o duce pe Sorana să treacă printr-un nou moment greu la început de 2015, după ce săptămâna trecută a suferit eliminarea prematură de la Australian Open.

Ionuţ Parghel

Răspuns la TENIS: Sorana Cîrstea nu participă la Fed Cup

  1. tass

    daca spuneti voi ca e la recuperare in state de ce sa o cheme?nu vedeti ca nu mai trece nici de primul tur?sau s-a lasata inghetata in panrofii de sport?

     

Adaugă un Comentariu

*