Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea participă la turneul Futures de la Ankara

TENIS: Sorana Cîrstea participă la turneul Futures de la Ankara 

sorana

Sorana Cîrstea se pregăteşte să revină pe terenul de tenis. Tenismena din Târgovişte a trecut peste problemele medicale şi este hotărâtă să reintre în circuit. După ce a depăşit cu bine recuperarea, dâmboviţeanca este decisă să ofere totul sportului care i-a adus cele mai mari satisfacţii. Sorana va ataca noul sezon din această lună, când va participa la turneul Futures de la Ankara (Turcia), din perioada 14-20 decembrie. Cum a ieşit din Top 200, târgovişteanca este nevoită să participe din nou la astfel de concursuri.

În acest an, Sorana a suferit, mai întâi, o accidentare la umăr, iar apoi şi-a fracturat degetul mare de la piciorul stâng. Ultimul turneu la care a luat parte a fost cel de la Tokyo, din luna septembrie, pe care l-a încheiat în faza calificărilor. În acest moment, Cîrstea se situează pe locul 241 în clasamentul WTA.

Turneul de la Ankara se va desfăşura pe hard şi va fi dotat cu premii totale în valoare de 50.000 de dolari. Tot la acest concurs vor mai participa, pe lângă Sorana, alte trei românce: Cristina Dinu, Mihaela Buzărnescu şi Alexandra Cadanţu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*