Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului de la Madrid

TENIS: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului de la Madrid 

sorana ok

Debut perfect pentru Sorana Cîrstea la turneului WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, dotat cu premii totale în valoare de 5.439.350 de dolari. Tenismena din Târgoviște, aflată pe locul 64 mondial, s-a calificat în turul 2 al concursului, după ce a depășit-o în runda inaugurală pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (16 WTA), cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6 (5).

Victoria cu jucătoarea din Rusia a fost una dramatică pentru dâmbovițeancă, după ce și-a asigurat succesul la tie-break. În urma succesului de la Madrid, Sorana o conduce în duelurile directe pe rusoaică cu 3-2. Cîrstea o va întâlni în manșa secundă a concursului din capitala Spaniei pe americanca Catherine Bellis, jucătoare aflată pe locul 59 în lume.

Accesul în turul 2 a adus în contul târgoviștencei 65 de puncte WTA și un cec în valoare de 32.260 de dolari. Înaintea meciului cu Pavlyuchenkova, la ultimul antrenament, Sorana s-a întâlnit cu o altă dâmbovițeancă, Andreea Părăluță, portarul echipei de fotbal feminin Atletico Madrid și al Naționalei României.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*