Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 21, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Sorana Cîrstea se pregăteşte în Las Vegas pentru turneul de la Miami

TENIS: Sorana Cîrstea se pregăteşte în Las Vegas pentru turneul de la Miami 

sorana carstea antrenamente

Sorana Cîrstea îşi pregăteşte la Las Vegas revenirea în circuitul de tenis, după accidentarea suferită la umăr. În aceste zile, jucătoarea târgovişteană trage din greu în sala de forţă, pentru a se prezenta cât mai mai bine în concursurile la care va lua parte în perioada imediat următoare.

Primul turneu la care participă tenismena dâmboviţeană, după procesul de recuperare de la umăr, va fi Openul de la Miami (24 martie – 5 aprilie), un concurs dotat cu premii totale în valoare de 5.381.235 de dolari. Sportiva târgovişteană speră să aibă parte de o revenire cât mai bună, după ce a stat departe de teren o perioadă lungă de timp.

„Am lucrat din greu în sala de forţă, în ultimul timp. Sper să fie cu noroc revenirea mea. Nu este pedeapsă mai mare pentru un sportiv decât să stea în afara terenului. Aştept cu nerăbdare Openul de la Miami”, a mărturisit Sorana pe o reţea de socializare.

Tenismena dâmboviţeană, numărul 142 mondial, va fi prezentă la turneul american, deoarece a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Ionuţ Parghel

Răspuns la TENIS: Sorana Cîrstea se pregăteşte în Las Vegas pentru turneul de la Miami

  1. Bogdan Mihalache

    In atentia d-lui Ionut Parghel: va rog sa consultati pagina oficiala a turneului de la Miami, http://www.miamiopen.com/en/the-open/prize-money. Veti constata ca suma totala a premiilor este de 11,076,510 USD.

     

Adaugă un Comentariu

*