Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duţă, început perfect la Selecţia Naţională U12

TENIS: Vasile Duţă, început perfect la Selecţia Naţională U12 

Vasile Duţă, în dreapta

Dâmboviţeanul Vasile Duţă a pornit ca din puşcă la Selecţia Naţională Under 12! Sportivul de la CS Târgovişte, antrenat de Sorin Erlic, a ieşit învingător în primele două meciuri ale puternicului turneu, găzduit de Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Duţă a trecut în primul joc al întrecerii de Mihai Lungu (CS Sănătatea Satu Mare), cu scorul de 6-7 (1), 6-4, 6-1. De asemenea, în al doilea joc, târgovişteanul l-a depăşit pe Mihai Coman (CSM Craiova), tot în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-4.

Pe tabloul şah, până la finalul întrecerii, Duţă va mai da piept cu David Manu (Asociaţia TC Sun), Dario Ciobotaru (CS Dinamo Bucurelti), Andrei Voican (CS Târgovişte), Dragoş Cazacu (Ştiinţa Constanţa) şi Alexandru Giurea (CSŞ Petroşani).

La acelaşi turneu, colegul său de club, Andrei Voican, în primele două jocuri a înregistrat o victorie (6-0, 6-1 cu Dragoş Cazacu) şi o înfrângere, 6-4, 1-6, 6-7 (2), în faţa lui Dario Ciobataru.

La feminin, Oana Marinescu, de la Sorana Sport Club Târgovişte, l-a copiat pe Andrei Voican, bifând şi ea un succes şi un eşec, la capătul primelor două meciuri de pe tabloul principal. Victoria a venit în faţa lui Michelle Wetherall (TC Stănică Craiova) – 5-7, 6-3, 6-2, iar înfrângerea a fost suferită în disputa cu Alexandra Petric (Dinamo Bucureşti), 3-6, 0-6.

Săptămâna trecută, Radu Papoe (CS Târgovişte) a reuşit să devină câştigătorul Selecţiei Naţionale U14.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*