Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duţă s-a calificat în turul 2 al Naţionalelor de iarnă U12

TENIS: Vasile Duţă s-a calificat în turul 2 al Naţionalelor de iarnă U12 

vasile duta

Început cu dreptul pentru Vasile Duţă la Campionatele Naţionale individuale de iarnă U12! Tenismenul Clubului Sportiv Târgovişte a urcat în turul secund al întrecerii găzduite de Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, după ce şi-a asigurat o victorie categorică în prima zi a concursului.

În runda inaugurală a turneului, târgovişteanul l-a învins pe Andrei Lucaciu (CSŞ 2 Bucureşti), în două seturi identice, cu scorul de 6-0, 6-0. În faza secundă a Naţionalelor, Duţă va da piept cu David Gheorghe, de la Tenis Club Bucureşti. La acest concurs, sportivul antrenat de Sorin Erlic a fost desemnat de organizatori principalul favorit al întreceri.

Un alt dâmboviţean care se află pe tabloul principal destinat băieţilor este şi Andrei Voican, tenismen legitimat tot la CS Târgovişte. Elevul lui Pompiliu Nedelcu îl va întâlni în primul tur al concursului pe Ştefan Diaconu, de la CS Dinamo Bucureşti.

La feminin, singura sportivă din Dâmboviţa care se află pe tabloul principal este Oana Marinescu, legitimată la Sorana Sport Club Târgovişte. Aceasta o va înfrunta în runda inaugurală a concursului pe Irina Iurea, componentă a clubului CS Drive Tenis Ploieşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*