Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duță s-a calificat în turul 2 la National Sport Park Open

TENIS: Vasile Duță s-a calificat în turul 2 la National Sport Park Open 

vasile duta

Debut perfect pentru Vasile Duță la turneul internațional U14 National Sport Park Open, găzduit de Tirana, în această săptămână. Tenismenul de la CS Târgoviște s-a calificat în turul 2 al concursului, după ce a trecut la pas de italianul Pietro Lavoratori, cu scorul de 6-1, 6-2. În noua fază a întreceri, sportivul de la CS Târgoviște va înfrunta tot un italian, Simone Poeta. La acest turneu, Duță a pornit din postura de favorit 8.

Pe de altă parte, la același concurs, dar la feminin, târgovișteanca Bianca Marinescu a fost eliminată în primul tur al întrecerii. În disputa cu italianca Benedetta Rosi, tenismena de la Sorana Sport Club Târgoviște a cedat cu 7-6 (5), 4-6, 1-6.

În schimb, la Selecția Națională U14, dâmbovițenii Andrei Voican (CS Târgoviște) și Vlad Breazu (Dinamo București) au acces pe tabloul principal al concursului din București, unde meciurile se vor disputa în sistem șah. Voican l-a depășit pe Liviu Zamfirache (CSȘ Slobozia) – 4-6, 6-4, 6-3, iar Breazu pe Bogdan Dumitru (AS Tenis Club București) – 6-0, 6-2.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*