Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vlad Breazu a câştigat al şaptelea titlul de campion din carieră

TENIS: Vlad Breazu a câştigat al şaptelea titlul de campion din carieră 

vlad_breazu

Performanţă remarcabilă obţinută, astăzi, de tenismenul dâmboviţean Vlad Breazu! Sportivul de la CS Târgovişte (fav. 1) a devenit noul câştigător al Campionatului Naţional Individual de vară U12, găzduit de oraşul Sibiu. Elevul lui Sorin Erlic şi-a adjudecat medalia de aur, după ce l-a depăşit în finală pe Mihnea Zaharia (fav. 2 – CS Major Bucureşti), cu scorul de 7-5, 6-2. Pentru Vlăduţ, titlul acesta este al şaptelea din carieră (cinci şi simplu şi două la dublu), la categoriile U12 şi U10. De asemenea, prin izbânda de la Sibiu, dâmboviţeanul a ajuns la cea de-a patra medalie de aur cucerită în acest an.

„Titlul cucerit astăzi reprezintă o altă mare performanţă obţinută de Vlăduţ la categoria sa de vârstă. Pot spune că 2015 este un an de graţie pentru el. A câştigat tot ce putea câştiga în acest sezon pe plan naţional”, ne-a precizat antrenorul său, Sorin Erlic.

Tot la Naţionalele de vară, Breazu a terminat pe primul loc şi în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Vasile Duţă, colegul său de club. După câştigarea puternicului turneu de la Sibiu, Breazu a obţinut pe merit un loc în echipa naţională a României U12.

Parcurs Vlad Breazu la Campionatul Naţional Individual de vară U12

Turul 1: 6-0, 6-2 cu Marc Miholca (CS Marc Tenis)
Turul 2: 6-2, 6-1 cu David Manu (Asociaţia TC Sun)
Optimi: 6-1, 6-2 cu Darius Bălan (Tenis Club Stănică Craiova)
Sferturi: 6-4, 6-1 cu Cristian Gheorghiu (AS Tenis Club Bucureşti)
Semifinale: 6-1, 6-3 cu Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi)
Finală: 7-5, 6-2 cu Mihnea Zaharia (CS Major Bucureşti).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*