Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vlad Breazu a încheiat anul participând la turnee importante în SUA

TENIS: Vlad Breazu a încheiat anul participând la turnee importante în SUA 

foto vladut 4

Experienţă de neuitat pentru tenismenul Vlad Breazu pe final de 2015! Sportivul legitimat la CS Târgovişte a participat la o serie de turnee importante găzduite de SUA în perioada 21 noiembrie – 23 decembrie. Dâmboviţeanul s-a remarcat la fiecare dintre ele şi s-a aflat printre cei mai buni la categoria 12 ani. Acesta a luat parte, pentru început, la trei turnee pregătitoare în Florida, la unul ieşind câştigător, iar la celelalte două fiind finalist. Încheierea acestora l-a dus pe tenismenul târgoviştean să participe la alte trei concursuri extrem de puternice în Miami: Eddie Her International Tenis, American Cup şi Orange Bowl. Breazu s-a clasat la ultimul dintre ele în primii 64, iar la Eddie Her, în primii 32. În schimb, la American Cup a bifat semifinalele, atât la simplu, cât şi la dublu, unde a făcut pereche cu un bolivian.

foto vladut 2

S-a antrenat la Academia celebrului Nick Bolletierri

Cât a stat în SUA, Vlăduţ s-a pregătit, alături de antrenorul său, Ştefan Niţă, la Academia de tenis a celebrului Nick Bolletierri, academie ce se întinde pe o suprafaţă de 50 de hectare! La Orange Bowl, târgovişteanul i-a întâlnit pe Horia Tecău şi pe Jean-Julien Rojer, invitaţii speciali ai turneului. Un aspect interesant pentru speranţa tenisului dâmboviţean l-a reprezentat şi faptul că la American Cup a susţinut şi câte trei meciuri pe zi. Toate cheltuielile din cadrul turneelor din SUA au fost suportate de părinţi, iar costurile biletelor de avion au fost achitate de Federaţia Română de Tenis.

La scurt timp după încheierea vacanţei de iarnă, Vlad Breazu va participa la Campionatele Naţionale de iarnă individuale, găzduite de Centrul Naţional de Tenis, în perioada 4-10 ianuarie. Un alt dâmboviţean care va lua parte la acelaşi concurs va fi Radu Papoe, sportiv legitimat tot la CS Târgovişte.

Ionuţ Parghel

vladut alturi de nick bolletierri

Vlad Breazu, alături de Nick Bolletierri

vladut alaturi de tecau si rojer

Vlad Breazu, alături de Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer

foto vladut 7 foto vladut 1 foto vladut 5 foto vladut 3 foto vladut 8

Adaugă un Comentariu

*