Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vlad Breazu, locul 2 la dublu şi 4 la simplu, la Campionatul Național de Iarnă U14

TENIS: Vlad Breazu, locul 2 la dublu şi 4 la simplu, la Campionatul Național de Iarnă U14 

breazu

Dintre tenismenii dâmboivţeni, Vlad Breazu a avut parte de cele mai bune evoluții la Campionatul Național de Iarnă U14. Sportivul de la Dinamo București a terminat pe locul 2 în proba de dublu și pe 4 în cea de simplu. La dublu, perechea formată din Breazu și Matei Palcău (Știința Constanța) a cedat în ultimul act al întrecerii, fiind învinsă de binomul alcătuit din Răzvan Aghion (CFR Iași)/ Adrian Gheorghe (CSM Brăila), cu 2-6, 7-6 (1), 8-10.

În ceea ce privește concursul individual, dâmbovițeanul s-a înclinat în finala mică în fața lui Alin Fătu (ATC București), în două seturi, 1-6, 3-6. Până în semifinale, Breazu a fost excelent, iar acolo a suferit prima înfrângere, în meciul cu Răzvan Aghion, 6-4, 4-6, 2-6.

De asemenea, alți dâmbovițeni, prezenți la Naționalele U14 au suferit eliminări în primele faze ale competiției. Oana Marinescu (Sorana Sport Club Târgoviște) şi Alexandra Badea (CS Târgoviște) s-au oprit în primul tur, Vasile Duță în turul 2, iar Andrei Voican (ambii de la CS Târgoviște) în sferturi.

Pe de altă parte, în perioada 14-18 ianuarie, Radu Papoe (CS Târgoviște) va juca la Cupa de Iarnă Politehnica U16, întrecere găzduită de municipiul București. Foarte probabil după această competiție, Papoe, cel mai bun jucător U14 din Europa, va participa la Naționalele de iarnă U16.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*