Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vlad Breazu s-a oprit în sferturi la Izida Cup

TENIS: Vlad Breazu s-a oprit în sferturi la Izida Cup 

vlad breazu tenis

Tenismenul dâmboviţean Vlad Breazu a spus adio turneului internaţional U12 Izida Cup. Sportivul legitimat la CS Târgovişte a părăsit întrecerea din Bulgaria, în faza sferturilor de finală, după ce a fost învins de un alt român, Mihnea Zaharia (CS Major Bucureşti), cu scorul de 6-1, 6-4.
În primele faze ale concursului, târgovişteanul a trecut pe rând de bulgarii, Ivalo Declev (6-1, 6-2) şi Svetlin Keremedchiv (6-3, 6-1). La Izida Cup, Breazu a acuzat o stare de oboseală, după ce săptămâna trecută a ieşit câştigător la Selecţia Naţională de primăvară U12, acolo unde a dispus de Zaharia, în doar două seturi (7-6 (3), 6-2.

Tot în cadrul turneului din Bugaria, un alt reprezentat de la CS Târgovişte, Vasile Duţă, a fost eliminat în turul doi, după ce a clacat în faţa localnicului Dinko Dinev, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-7 (2). În schimb, dâmboviţeanul a trecut în primul tur şi în etapele de calificare pe tabloul principal de alţi trei jucători din Bulgaria: Yanaki Milev (6-3, 6-7 (7), 6-4), Emilian Tsvetkov (6-2, 6-0) şi Hristian Semerdzhiev (6-1, 6-3).

Pe de altă, în proba de dublu a turneului, cei doi elevi ai lui Sorin Erlic s-au oprit în turul secund, la capătul unui duel cu bulgarii Nikolay Nedelchev/ Petr Netserov (4-6, 2-6).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*