Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 3, 2023
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TERMEN: Cererile pentru modernizarea fermelor agricole pot fi depuse până pe 31 iulie

TERMEN: Cererile pentru modernizarea fermelor agricole pot fi depuse până pe 31 iulie 

tractor calarasi

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, fostă APDRP, a prelungit termenul limită pentru depunerea proiectelor pe Măsura 121 – Modernizarea Exploataţiilor Agricole până la 31 iulie 2014.

„Prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de proiecte vine în urma deciziei Autorității de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ca urmare a solicitărilor directe primite din partea potențialilor beneficiari.

Motivele care au determinat solicitarea prelungirii au fost lipsa timpului necesar pentru eliberarea avizelor și autorizațiilor de către instituțiile competente, precum și suprapunerea cu actuala campanie de recoltare, fapt ce a produs întârzieri în întocmirea Dosarului Cererii de Finanțare”, se menţionează în comunicatul transmis de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Proiectele vor fi depuse la sediile Oficiilor Judeţene pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, zilnic, între orele 9:00-14:00, pentru fermele de familie, dar şi on-line pe adresa www.apdrp.ro.

Adaugă un Comentariu

*