Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Actor din „Tânăr şi Neliniştit”, demonstraţie de fitness la Ploieşti Shopping City

TIMP LIBER: Actor din „Tânăr şi Neliniştit”, demonstraţie de fitness la Ploieşti Shopping City 

Sursa foto: www.ploiestishoppingcity.ro

Clienţii Ploieşti Shopping City vor avea ocazia, în acest week-end, să-l întâlnească pe actorul Howard Dell, cunoscut în special pentru rolul său din serialul „Tânăr şi neliniştit”. Acesta va susţine, sâmbătă – 14 mai 2017, în intervalul orar 14:00-15:00, o demonstraţie de Wayflex, antrenament care combină exercițiile de suspensie și de rezistență dinamică, ajutând lucrarea corpului în întregime. Sfidând diagnosticul sumbru potrivit căruia mai avea doar trei luni de trăit, Howard s-a regăsit în sport, a devenit antrenor de fitness și a participat la numeroase olimpiade.

Campania „Mai, luna sportului”, iniţiată de centrul comercial din Ploieşti, cuprinde în acest week-end multe alte acţiuni interesante. Astfel, sâmbătă şi duminică, între 12:00 şi 18:00, în zona special amenajată în parcare, Eugen Nacu și Răzvan Darie, bikeri cu o experiență de peste 14 ani, vor impresiona cu sărituri de la înălțime, mersul pe o roată și multe alte trickuri. În paralel, curajoșii sunt invitați să participe la un concurs de amatori, în urma căruia, toți cei care vor reuși să parcurgă traseul fără să dărâme jaloanele sunt înscriși în tombola pentru câștigarea unei biciclete. De asemenea, toţi cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea asista şi la o demonstraţie de mişcare la trambulină, sâmbătă, în intervalul orar 13:00-13:30, și duminică, între 14:00 şi 15:00.

Programul complet pe www.ploiestishoppingcity.ro

Adaugă un Comentariu

*