Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Anda Adam, în recital la Târgovişte pe 1 Mai. Vezi programul complet!

TIMP LIBER: Anda Adam, în recital la Târgovişte pe 1 Mai. Vezi programul complet! 

Sursa foto: www.utv.ro

Primăria Târgovişte a gândit, pentru ziua de 1 Mai, declarată liberă prin lege, un complex de manifestări care să satisfacă toate categoriile de vârstă. Aşa că, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, vino la Complexul Turistic şi de Nataţie! Accesul este gratuit.

„Vrem să le oferim o alternativă de petrecere a timpului liber târgoviştenilor. Programul va debuta la ora 10:00. Vom av ea un concurs de înot, apoi meciuri de baschet persoane cu dizabilităţi, după care un meci demonstrativ de baschet feminin CSM-CSŞ, apoi un meci de baschet masculin. De asemenea, vom avea program de aerobic, de cango jums. Vor fi jocuri pentru copii şi diferite alte acţiuni, inclusiv pentru adulţi. va fi şi un turneu de fotbal dedicat copiilor născuţi în 2007 sau mai mici, la care vor participa cinci echipe din Târgovişte, Găeşti şi Moreni. După-amiază, vom avea un program artistic realizat de grădiniţele şi şcolile din municipiu şi apoi un recital Anda Adam, începând cu ora 18:00. Vor fi câteva ore agreabile, vor fi implicate toate facilităţile pe care le oferă Complexul Turistic de Nataţie”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

conferinta natatie 2

Program complet 1 Mai Târgovişte
10:00-14:00, Concurs de înot (bazinul olimpic)
11:00-12:30, Meciuri de baschet. Meci între persoane cu dizabilităţi, meci baschet feminin CSŞ-CSM şi meci de baschet masculin CSŞ Târgovişte
11:30-12:30, Meciuri de tenis
11:30-12:30, Aerobic (terenurile de minifotbal)
12:30-13:30, Kangoo jumps cu instructor internaţional (terenurile de minifotbal)
12:00-14:00, Jocuri distractive între copii (traseu aplicativ, tras de frânghie, aruncare la punct fix, alergare printre obstacole etc.)
14:30-17:00, Turneu oficial de minifotbal. Participă echipele Chindia Târgovişte, Kinder Târgovişte, Petrolul Târgovişte, Flacăra Moreni şi Progresul Găeşti
17:00-19:00, Spectacol. Invitaţi: Izabela Simion şi Anda Adam.

Adaugă un Comentariu

*